Sponzori

Login Form

Prijatelji kluba

LEGO® Webpage
The official website of the LEGO® products!
Mali sportaši
Sportska akademija za najmlađe!

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Pozivamo sve ljubitelje kockica da nam se pridruže u Đakovu na izložbi, te na niz popratnih događaja koje ćemo imati taj dan. Dođite i povedite najmanje i one najveće da zajedno uživamo u krecijama naših članova. Sve koje žele izložiti svoje kreacije a nisu članovi također pozivamo da se dođu družiti s nama.

 

Zbog novonastale situacije oko COVID-19 u gradu Đakovu, izložba se odgađa! :( 

 

Dragi ljubitelji LEGO kockica, pozivamo Vas na izložbu u Đakovu, 4. i 5.7.2020. godine! Izložba će biti otvorena oba dana od 9 do 19 sati, a uz brojne kreacije priredili smo vam i tombolu! Bit će moguće izlagati i kreacije posjetitelja :). Ulaz je, naravno besplatan. Veselimo se vašem dolasku!

 

Đakovo 2020

Uhvatite posljednje trenutke opuštanja prije početka školske godine. 02.09. i 03.09. smo za vas u Karlovcu. Vidimo se!

Karlovac

Ove godine vam se predstavljamo u sklopu 51. Đakovačkih vezova. Zahvaljujemo se gradu Đakovu na podršci, a svima koji su 01.07. u blizini želimo dobru zabavu uz omiljene nam LEGO® kockice. Vidimo se!

KockiceDjakovo2017

Pozivamo sve, male i velike, na druženje u čast najpoznatijoj LEGO® kockici, 2x4 kockici. Uz nezaobilaznu izložbu kreacija članova kluba, moći ćete i sami sudjelovati u izložbi slaganjem vlastitih kreacija za što smo pripremili više od 30000 kockica. Također, svi posjetitelji će imati priliku sudjelovati u nekoliko nagradnih igara tijekom izložbe - gradnja najvišeg tornja, pronalazak određenih elemenata u izloženim kreacijama članova, igra pogađanja točnog broja kockica - su neke od njih.

Dakle, vidimo se 02.04. od 10 do 16 sati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu!

Ulaz besplatan!

2x4BrickDayWeb

Treći put ove godine posjećujemo Đakovo. Pridružite nam se i pogledajte što smo sve pripremili za vas. Ove subote, 10.12. od 10 do 14 sati, AC Miholjek J.Ivakića 52. Vidimo se!

KockiceDjakovo2016

Po drugi put u Đakovu, ovaj put u suradnji sa AC Miholjek i Zajednicom tehničke kulture grada Đakova. Posjetite nas i ovaj put i uživajte u našim radovima. Ulaz slobodan. Vidimo se!

KockiceMiholjek

Ovog vikenda u Chicagu je održana - jubilarna - 10. izložba Brickworld®. Više od 700 izlagača iz čitavog svijeta predstavilo je svoje LEGO® kreacije na prostoru od 10.000 kvadratnih metara. Maketa osječke pošte osvojila je prvu nagradu u kategoriji velikih građevina i time na ovoj izložbi postala prvi nagrađeni rad jednog hrvatskog izlagača ujedno i člana Kockica! :-)

Posta02

Posta01

Brickworld® je najveće sjevernoameričko i jedno od najvećih svjetskih okupljanja odraslih ljubitelja LEGO® kockica, tzv. AFOL-a (engl, adult fans of LEGO®). Izložba traje četiri dana, od kojih su dva posvećena izlagačima i sadrže brojne seminare, radionice, te neformalna druženja. U danima vikenda izložba je otvorena za javnost.

Intervju sa autorom možete pogledati OVDJE.

Opširnije...